Регистрация на .BG домейни – лесно и достъпно

Регистрация на .BG домейни - лесно и достъпно

Още от създаването на хостинг компания СуперХостинг.БГ, ни питате кога ще можете да регистрирате домейни от областта .BG при нас. За нас е удоволствие да заявим, че предлагането на тази услуга вече е факт! От сега нататък можете лесно и достъпно да регистрирате, трансферирате и управлявате своите .BG домейни само чрез няколко стъпки, директно през нашия уеб сайт.

За разлика от най-популярните домейни (.com, net, .eu и т.н.), при регистрацията на домейн от областта .BG имате възможност да изберете дали той да е:

  • защитен домейн регистрацията се извършва с основание за ползване на името (име на фирма, търговска марка и т.н.);
  • незащитен домейн – регистрацията се извършва без Регистранта да има някакво основание за ползване на името;

Въпреки допълните условия, които се са в сила при процедурата по регистрация на .BG домейни, ние сме се постарали максимално да я улесним.

СуперХостинг.БГ е акредитиран Регистратор на .BG домейни още от края на 2010 г. Официалното предлагане на услугата за наши клиенти обаче, се отложи малко във времето, тъй като опростяването на процеса по регистрация, интегрирането на услугата и обучаването на екипа са задължителни за нас, а добрата подготовка изискваше и допълнително време.

Сега, когато регистрацията на .BG домейните е факт, наложените от нас стандарти в обслужването отново са спазени и на нашите настоящи и бъдещи клиенти предлагаме максимално достъпна и отговаряща на качеството услуга.

Какво Ви предлагаме:

  • Възможност да регистрирате .BG домейни на атрактивната цена от 58,75 лв с ДДС за година и да изберете към него най-подходящия хостинг план за реализирането на вашия проект;
  • Безплатен DNS хостинг за .BG домейни;
  • За вече съществуващи хостинг акаунти, можете да добавите .BG домейн като допълнителен (Add-On домейн или Паркиран домейн);
  • Трансфериране на вече регистрирани .BG домейни към СуперХостинг.БГ;

Основни стъпки при регистрация на .BG домейн са:

  • Да направите поръчка за избраното от вас име на .BG домейн през нашият сайт и да я заплатите;
  • Да конфигурирате избрания .BG домейн през клиентския си профила в СуперХостинг.БГ, като след завършване на конфигурацията, домейнът се запазва за 30 дни;
  • Да ни изпратите пълномощно, с което ни упълномощавате пред Регистър.БГ да регистрираме и управляваме избрания от вас домейн;
  • Да ни изпратите документи за доказване правото за ползване на домейна (в случай, че желаете да регистрирате „защитен домейн“) .
    Идентификацията на регистранта, подписването и изпращането на необходимите документи може да стане, както директно в нашия офис, така и чрез изпращане на документи с нотариална заверка или чрез подписването им с електронен подпис;
  • При получаване на документите, ние регистрираме избрания от вас домейн и той става активен за ползване;

При конфигурирането е важно е да обърнете внимание, дали ще изберете да регистрирате защитен или незащитен .BG домейн. Изборът на защитен домейн трябва да е съобразен с Изисквания при формиране на име на защитен домейн от областта .BG. За незащитен домейн се следват стандартните изисквания за име на домейн. Също така, без значение дали регистрирате защитен или незащитен домейн, ви препоръчваме името да бъде:

  • лесно за произнасяне и изписване;
  • възможно най-кратко;
  • лесно за запомняне;

С цялата процедура по регистрация, можете да се запознаете на нашата помощна страница в секцията Въпроси за .BG домейни.

Съвсем скоро предвиждаме възможността за поръчка на .BG домейни и на кирилица (пр: суперхостинг.bg).

Все още, при .BG домейните има много възможности за съчетаване на различни комбинации на български и/или английски език, а подходящо избраното име на домейн е първото нещо, което клиентите свързват с вас в Интернет пространството.

Възползвайте се още сега! Проверете свободно ли е избраното от вас име на домейн и не се колебайте да го регистрирате: Провери домейн!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

8 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.