Начало > ICN.Bg Блог > Friendly Geeks съвети > Създаване на пощенски акаунт през Plesk панел

Създаване на пощенски акаунт през Plesk панел

Създаване на пощенски акаунт през Plesk панел

(Обновена: ) | Friendly Geeks съвети

**След като ви въведохме в Plesk панела на ICN.Bg, дадохме ви насоки за създаване на FTP акаунт и информация за хостинг акаунта и абонамента, следва да ви запознаем с начините да си направите пощенски акаунт. В тази статия ще научите как да създадете пощенски акаунт към вашия съществуващ домейн и как да го настроите спрямо вашите специфични нужди и изисквания.

За да създадете и управлявате своя пощенски акаунт, започнете с "Create Email Address".**

Plesk4

След въвеждането на вашия Email Address, важно е да отбележим, че е препоръчително паролата ви да бъде съставена по начин, по който да бъде неразгадаема от хакери. От полето до вече въведената ви парола, ще разберете дали паролата ви е "силна" или "слаба". Чрез създаването на "силна" парола бихте могли да подсигурите пощата си и да избегнете нежелана хакерска атака.

Plesk5

Размер на пощенската кутия (Mailbox size)
Tова е размера на дисково пространство, което може да бъде заемано от пощенска кутия. Размера на пощенската кутия ви дава възможност да го регулирате, като може да изберете Default size или Another size.

Общо квота на пощенски кутии (Total mailboxes quota)
Tова е общият размер на дисково пространство, което може да се използва от всички пощенски кутии за всички домейни. Тази опция е достъпна само за Windows базирани хостинг акаунти.

След като сте създали своите пощенски акаунти Вашия панел ще изглежда по следния начин:

Plesk6

Пощенски списъци (Mailing lists)
Tова е общият брой на пощенските списъци, които могат да бъдат създадени към уеб сайтове. Трябва да се има в предвид, че там са пощенски списъци и пощенски групи, които обслужват една и съща цел, но са с малко по-различна функционалност. Пощенските списъци поддържат архивиране и предварително редактиране на съобщения, докато пощенските групи могат да бъдат използвани само за изпращането на едно съобщение до много на брой получатели и то едновременно.

Plesk7 Очаквайте скоро още полезни съвети от нашия Friendly Geeks екип !

Етикети: #akaunt #mailbox-size #parallers-plesk-panel #plesk-panel-poshtenski-akaunt #plesk #plesk-panel #hosting-account #email-adres #poshtenski-akaunt #silna-parola #sazdavane-na-poshtenski-akaunt

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе