Начало > ICN.Bg Блог > Friendly Geeks съвети > Let's Еncrypt вече и за твоя RS хостинг план

Let's Еncrypt вече и за твоя RS хостинг план

Let's Еncrypt вече и за твоя RS хостинг план

(Обновена: ) | Friendly Geeks съвети

Let's Еncrypt - безплатният SSL сертификат, който защитава вашия сайт и му помага да се представя все по-добре в търсачките, вече е наличен и за всички RS хостинг планове на ICN.Bg. Ако вие сте наш Риселър и вече успешно се грижите за онлайн присъствието на вашите клиенти, сега е времето да ги зарадвате с нещо ново и полезно. Let's Encrypt - безплатната и сигурна опция за всеки сайт в онлайн пространството. Повече възможности за вашия хостинг бизнес.

Какво е Let’s encrypt?
Автоматизиран, безплатен и отворен начин за създаване на SSL сертификат. Най-лесният път към защита на сайта ви и удостоверяване истинността на домейн името ви. Без имейли за валидация, без сложни конфигурации, без счупен сайт поради изтичане на SSL сертификата ви. Всичко това напълно безплатно от ICN.Bg и Let’s encrypt.

Искате да защитите сайта си и да повишите доверието на клиентите си в него? Започнете с най-лесният начин – безплатен SSL сертификат от ICN.Bg. Let’s encrypt се инсталира бързо, лесно и с няколко клика. Дава ви възможност за защитите сайта си, да използвате HTTP/2 и да повишите своя Google Rank. Вижте как да инсталирате бързо и лесно сертификата тук.

Ако все пак обмисляте кое е по-добрата опция - безплатен или платен SSL сертификат, моля имайте предвид, че Let's Encrypt е сертификат от типа DV (Domain Validation). Тоест той идентифицира вашия домейн, но не се ползва с престижа на големи вендори от ранга на COMODO. Направете своя информиран избор, като прочетете статията Let’s encrypt или платен SSL сертификат? Кое да изберем?

Етикети: #ssl-sertifikat #lets-encrypt #rs-хостинг #сертификат-за-сигурност #rs-hosting

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе