Ние имаме правилното хостинг решение за всеки онлайн бизнес!

Консултирай се с нас безплатно

Консултирай се с нас безплатно!

Защо да ни се довериш?

 • 16 години опит

  Имаме опит, който ни дава увереност, че можем да подсигурим по най-добрия начин твоя онлайн проект. През годините подсигурихме едни от най-големите онлайн търговци, преживяхме с тях много кампании, за да им гарантираме безпроблемна работа на сайтовете.

 • Най-доброто оборудване

  Работим със сървърно оборудване от най-висок клас, за да осигурим стабилност, бързина и сигурност за сайта ти. Ние вече сме подсигурили безпроблемното представяне на много онлайн магазини, предоставяйки им от оптимизирана среда на споделен хостинг през високопроизводителни VPS сървъри до хибридни клъстерни ферми.

 • Професионална експертиза

  Като хостинг компания с голям опит и натрупана експертиза, можем да ви помогнем да подсигурите вашия онлайн магазин по най-добрия начин, за да гарантираме, че той ще издържи планираното натоварване. Ние имаме експертизата да подсигурим инфраструктурата за безпроблемното онлайн представяне на сайта.

 • Над 35 000 бизнеса ни се довериха

  Спечелихме доверието на много български бизнеси. Изграждаме и поддържаме всекидневно тяхното онлайн присъствие. С грижа за техния бизнес, ние всекидневно внедряваме най-новите технологии.

 • Поддържаме едни от най-големите бизнеси

  Довериха ни се едни от най-големите бизнеси в България, за да поддържаме тяхното онлайн присъствие. Помагаме на всеки бизнес да изгради стабилна онлайн среда, отговаряща на индивидуалните нужди на клиента.

 • Сертификати за Качество и сигурност

  С внедряването на сертификати ISO 27001:2017 и ISO 9001:2015 в системите ни, ние можем да гарантираме високото качество и сигурност на услугата, която предоставяме!

Свържи се с нас за безплатна консултация

Често задавани въпроси

Какво включва безплатната консултация?
Нашият екип от администратори и търговци е изцяло на твое разположение, за да обсъдим правилното хостинг решение за твоя сайт. Разкажи ни повече за сайта си, трафика, който минава през него. Ще те посъветваме кои са правилните ресурси за сайта ти, за да му подсигуриш безпроблемна работа. С безплатната консултация не поемаш никакъв финансов ангажимент.
От каква хостинг услуга се нуждае твоят сайт?
Изборът на правилната услуга зависи строго от персоналните нужди на всеки сайт. Съществуват различни видове хостинг услуги като: Споделен хостинг, VPS услуга, Cloud и нает сървър. Ние сме тук, за да те консултираме коя услуга е най-подходяща за нуждите на твоя сайт.
Мога ли да ползвам безплатна консултация, ако не съм клиент на ICN.Bg?
Разбира се, че може да се възползваш от безплатна консултация с нашия екип, въпреки че сайтът ти не се намира на хостинг сървърите на ICN.Bg.

Свържи се с нас за консултация сега