Услугата ASP.Net се преустановява

Услугата ASP.Net споделен хостинг вече не е активна и се преустановява създаването на нови заявки. Можете да се възползвате от нашите специални предложения за cloud хостинг, който дава множество предимства на онлайн бизнеса и позволява много по-голяма оптимизация на работата на .Net приложенията.

ASP.Net хостинг

Защо cloud е подходящ за .Net приложения?

Защо Cloud е подходящ за .Net приложения?

Всяко приложение има различни изисквания към версиите на отделните технологии, като например .Net, C#, MySQL, т.н. При Cloud тези ограничения не съществуват. Той позволява разполагането на всяко едно приложение, софтуер и апликация, като дава надеждна среда за разработка и управление на вашите онлайн проекти. Cloud-ът дава възможност да се персонализира инфраструктурата и да я приспособите за Windows приложения.

Виж повече за Cloud

Какви са предимствата на cloud технологията за .Net приложения?

Какви са предимствата на Cloud технологията за .Net приложения?

  • Може да се инсталират всички софтуери, необходими за ефективната работа на .Net приложенията. Средата може да се персонализира спрямо изискванията на онлайн проекта;
  • Заплаща се само това, което се използва.
  • Натоварването на сървъра не влияе на отделните потребители на него, ресурсите са заделени за всеки потребител;
  • Оптимизирана работа на онлайн проектите. Мощен хардуер с RAID10 SSD дискови масиви. Инфраструктурата е подсигурена и защитена;
  • Разполагате с ICN.Bg Cloud панел, с който управлявате своите виртуални машини и получавате безплатно 1 брой IP адрес, Basic firewall и неограничен трафик;
  • Възможност за създаване на няколко вида бекъп архивни копия.

Виж повече за Cloud

Managed Cloud от ICN.Bg за максимален uptime

Managed Cloud от ICN.Bg за максимален uptime

Можете да изберете Managed Cloud услуга от ICN.Bg, при която ние ще имаме грижата да управляваме вашия Cloud виртуален сървър. По този начин ние ще администрираме вашия облак 24/7, 365 дни в годината и няма да се налага да ангажирате допълнителен технически персонал за целта.

Това е изключително удобен вариант за бизнеса, който има нужда от непрекъснат мониторинг на услугата, но не може да си позволи да инвестира в създаването и обучението на екип, който да се грижи за нейната нормална работа и да гарантира максимален uptime. С Managed Cloud от ICN.Bg можете да разчитате на екипа от квалифицирани професионалисти на ICN.Bg, който ще поддържа вашия Cloud винаги на линия!

Виж повече за Cloud

Какви са основните стъпки за мигрирането от ASP.Net към Cloud?

  • Изберете операционна система – Windows или Linux;
  • Изберете желаните ресурси – Дисково пространство, памет, CPU;
  • Добавете допълнителни опции – Бекъп, Мониторинг, Управляем Cloud u DDoS защита;
  • Конфигурирайте своя виртуален сървър спрямо спецификите на онлайн проекта, който управлявате.

Поради спецификата на различните технологии, които се използват при споделен хостинг и Cloud, прехвърлянето от ASP.Net към Cloud хостинг трябва да се осъществи от техническо лице. Можете да се обърнете към екипа от професионалисти на ICN.Bg, за да ви съдействаме с всяка една стъпка по активирането на вашия нов Cloud сървър.

Виж повече за Cloud