Affiliates

Стани посредник на хостинг услуги и вземи висок процент от всички продажби, направени чрез теб

Създай акаунт, препоръчай ни и вземи комисионна само с твоята препоръка

Печели без да инвестираш и стотинка

Affiliates

Колко можеш да печелиш?

До 135 лв. на всеки препоръчан клиент или по 2700+ лв. на месец от препоръки

Начини на генериране на комисионна*

ПродажбиКомисионна
1-10 продажби15% на продажба
11-25 продажби20% на продажба
26-50 продажби25% на продажба
51-100 продажби30% на продажба
101-200 продажби35% на продажба
200+ продажби50% на продажба

*Определя се от типа услуга.

Как работи Affiliate програмата?

Стани партньор на ICN.Bg само с един клик през потребителския си панел:

Стани афилиейт на ICN.Bg

Създай своя референтен линк и го постави на сайта си, блога си, в твоя имейл подпис или го изпрати на приятели, клиенти или партньори. Всяка поръчка на нова хостинг услуга ще ти донесе реални парични печалби. Като афилиейт на ICN.Bg можеш да създаваш собствени кодове за отстъпка и отново да трупаш комисионни. При всяко използване на промо код, който е свързан към твоя акаунт, той ще ти донесе съответната печалба.

Няма да инвестираш нито един лев, а ще печелиш всеки ден!

 1. Използвай вече съществуващия си акаунт към ICN.Bg или създай нов. В него ще събираме за теб всички натрупани комисионни.

 2. Препоръчай ни

  Без значение дали ще използваш своя референтен линк чрез графичен банер или ще избереш да е под формата на текстов линк, препоръка в личен блог или подпис във форум, това ще ти донесе печалби.

 3. Вземи комисионна

  Генерираш автоматично комисионни от всяка реализирана продажба, а нашата система ти предоставя лесно проследяване на комисионните и пълна прозрачност.

Имате допълнително въпроси за Affiliate програмата ни? Пишете ни и ние ще ви отговорим.

Контакти

Не е нужно да влагаш дори и стотинка

Affiliate програмата ти позволява да печелиш посредством препоръки към бъдещи потребители. За всяка активирана услуга на потребител, който е поръчал хостинг/домейн и друга услуга по твоя референция ти ще получаваш процентна отстъпка, която ще се начислява в твоя потребителски акаунт в ICN.Bg.

 • Безплатно включване в програмата

  За да станеш част от Affiliate програмата ни не се изисква да направиш никаква първоначална инвестиция. Необходимо е само да създадеш нов профил или да използваш съществуващ такъв, където да трупаме комисионната ти.

 • Пълно съдействие от наша страна

  Ще ти бъде предоставен уникален линк, който можеш да заложиш където пожелаеш. Независимо как го използваш, това ще ти носи дивиденти. При твое желание можем да ти изпратим и различни размери графични банери, които да използваш.

 • Без допълнителни ангажименти

  Ангажираш се единствено с препоръки към бъдещи потребители. Активацията и менажирането на потребителските акаунти, както и поддръжката на клиенти се поема изцяло от ICN.Bg.

 • Препоръчваш услугите на доказана хостинг компания

  Като наш Affiliate партньор ще препоръчваш успешни и надеждни решения за сигурен и максимално оптимизиран уеб сайт. Ние пазим имиджа на стоите клиенти, като предоставяме безупречна поддръжка и професионални услуги.

 • Конкурентно възнаграждение с нарастваща комисионна

  Affiliate програмата ни “С натрупване“ е най-добрата на българския пазар и предоставя възможност за високи комисионни при постигнати големи резултати. Печелиш от всяка препоръка без да инвестираш средства!

 • Лесно управление и пълна прозрачност

  Можеш безпроблемно да следиш своя акаунт и да управляваш натрупаната в него комисионна. ICN.Bg ще ти осигури своевременно изплащане на натрупаната комисионна и ще изпълнява поетите партньорски ангажименти.

Предимства на Affiliate програмата на ICN.Bg

 • Нарастваща комисионна

  Твоята комисионна непрекъснато нараства! Благодарение на най-добрата афилиейт програма "С натрупване" на българския пазар, достигате до комисионна в размер на 50% от всяка поръчка.

 • Без ангажимент за брой препоръки

  Като част от Affiliate програмата ни, нямаш задължението да постигаш определен брой поръчки месечно. Мотивиран си единствено от нарастващата комисионна, която ще получаваш с препоръките си към повече нови клиенти. Всичко е в твоите ръце!

 • Удобен панел за управление

  Имаш на разположение удобен панел за управление, от където лесно проследяваш натрупаните комисионни. Можеш да създадеш референтен линк само с един клик и да генерираш собствени кодове за отстъпка за твоите клиенти.