Affiliates

Искате ли да печелите пари лесно, без да влагате дори и стотинка? Търсите ли ефективен начин да получавате редовни комисионни без абсолютно никакви инвестиции? Благодарение на уникалната афилиейт програма на ICN.Bg това е вече възможно.

Affiliates

Какво може да получавате?

До 135 лв. на всеки препоръчан клиент или по 2700+ лв. на месец от препоръки

Начини на генериране на комисионна*

ПродажбиКомисионна
1-10 продажби15% на продажба
11-25 продажби20% на продажба
26-50 продажби25% на продажба
51-100 продажби30% на продажба
101-200 продажби35% на продажба
200+ продажби50% на продажба

*Определя се от типа услуга.

Как работи Affiliate програмата?

Независимо дали Вие поддържате собствена страница или просто обичате да сърфирате в Интернет мрежата, имате възможността да получавате прогресивно нарастваща комисионна В зависимост от регистрирания брой пакети от препоръчаните от вас потребители.

Базирайки се на своя опит и професионализъм, ICN.bg проектира афилиейт програма, която предоставя възможност за натрупване на средства от вашите продажби и препоръчани клиенти в собственият ви акаунт. Средствата, които генерирате като печалба от вашите препоръки можете да изтеглите директно или да използвате за закупуването на услуги, предоставяни от ICN.bg. Сумата, която ще можете да изтеглите или използвате се изразява в процентно отношение в зависимост от заявения брой активирани услуги.

 1. Използвайте вече съществуващия си акаунт към ICN.Bg или създайте нов. В него ще събираме за вас всички натрупани комисионни.

 2. Пепоръчай ни

  Без значение, дали ще използвате своя референтен линк чрез графичен банер или ще изберете да е под формата на текстов линк, препоръка в личен блог или подпис във форум, това ще Ви носи комисионни.

 3. Вземи комисионна

  Средствата, които генерирате като печалба от вашите препоръки можете да изтеглите директно или да използвате за закупуването на услуги и продукти, предоставяни от ICN.bg.

Предимства на Affiliate програмата

 • Affiliate програма "С натрупване"

  Посредством Вашите препоръки чрез affiliate link, Вашата комисионна постоянно ще нараства с нарастването на направените поръчки към ICN.Bg. Благодарение на най-добрата афилиейт програма "С натрупване" на българския пазар, имате възможност да достигнете до комисионна в размер на 50% от всяка поръчка.

 • Без ангажимент за брой препоръки

  Като част от Affiliate програмата ни, нямате задължението да постигате определен брой препоръки месечно. Мотивирани сте единствено от нарастващата комисионна, която ще получавате с препоръките си към повече нови клиенти. Натрупаните комисионни във вашия акаунт можете да изтеглите директно или да използвате по всяко време за закупуване на продукти и услуги на ICN.Bg.

 • Вие определяте комисионна си

  Сумите се натрупват в посочен от вас акаунт. Натрупаните суми могат да бъдат използвани по всяко време за закупуване или подновяване на услуги от ICN.Bg. Суми се изплащат след натрупване на 50лв и повече. Сумите могат да бъдат изплатени както по банков път, така и в брой в офиса на ICN.Bg

Не е нужно да влагате дори и стотинка

Affiliate програмата Ви позволява да печелите посредством препоръки към бъдещи потребители. За всяка активирана услуга на потребител, който е поръчал хостинг/домейн и друга услуга по Ваша референция Вие ще получавате процентна отстъпка, която ще се начислява в специално създаден за вас потребителски акаунт или във вече съществуващ такъв към ICN.Bg.

 • Безплатно включване в програмата

  За да бъдете част от Affiliate програмата ни не се изисква да правите никаква първоначална инвестиция. Необходимо е само да създадете нов профил или да използвате съществуващ такъв, където да трупаме комисионната Ви.

 • Съдействие от наша страна

  Ще Ви бъде предоставен уникален линк, който може да заложите където пожелаете. Независимо как го използвате, това ще Ви носи дивиденти. При Ваше желание ще получите и различни размери графични банери, които може да използвате.

 • Без допълнителни ангажименти

  Ангажирате се единствено с препоръки към бъдещи потребители. Активацията и менажирането на потребителските акаунти, както поддръжката на клиенти се поема изцяло от ICN.bg.

 • Препоръчвате услугите на доказана хостинг компания

  Като наш Affiliate партньор ще препоръчвате успешни и надеждни решения за сигурен и максимално оптимизиран уеб сайт. Ние пазим имиджа на стоите клиенти като предоставяме безупречна поддръжка и професионални услуги.

 • Конкурентно възнаграждение

  Affiliate програмата ни “С натрупване“ е най-добрата на българския пазар и предоставя възможност за високи комисионни при постигнати високи резултати.

 • Лесно управление

  Можете безпроблемно да следите вашия акаунт и да управлявате натрупаната в него комисионна. ICN.Bg ще ви осигури своевременно изплащане на натрупаната комисионна и ще изпълнява поетите партньорски ангажименти.

Често задавани въпроси

Какво е уеб хостинг?
В ръководството ни „Какво е уеб хостинг“ ще намерите детайлна информация за всички типове хостинг услуги. От различните видове хостинг и характеристиките, които изграждат услугата, до информация която ще ви помогне да разберете какво точно купувате, когато заплащате за уеб хостинг услуги. Гарантираме, че разширеното ни ръководство ще отговори на въпросите ви за уеб хостинга  Вижте ръководството
Какво е Cloud хостинг?
Cloud хостингът може да се нарече още хостинг с наето време или по заявка. Най-голямото предимство на този вид хостинг е това, че плащате само за ресурсите, които изразходвате.Така се избягва заплащането на ресурс, който няма да бъде използван.  Вижте повече за Cloud хостинг