Хостинг

ICN.Bg Cloud хостинг

Персонализирани cloud решения за всеки бизнес

Перфектна среда за всеки сайт, CMS система, онлайн магазин, приложение, софтуер или друг проект с висока посещаемост. Надеждната SSD Cloud инфраструктура гарантира бързина и максимална производителност на сайта ви при динамично разпределение на ресурсите.

 • Мигновено скалиране

  Разполагате с неограничени ресурси на момента и можете лесно да променяте параметрите на облака в зависимост от нуждите на вашия онлайн проект.

 • Оптимизация на бюджета

  Заплащате само ресурсите, които изразходвате. Оптимизирате бюджета и производителността на сайта си без да инвестирате в излишен ресурс.

 • Най-доброто Cloud оборудване

  Още по-голяма прозводителност и ефективност на вашите приложенията благодарение на най-мощното Cisco UCS Cloud оборудване в България.

 • Контрол и защита на данните

  Управлявате лесно облака през браузър или мобилно приложение при пълно криптиране на информацията и 100% защита и резервираност на вашите данни.

Виж повече

Сега управлявате лесно вашия облак от вашето IOS устройство благодарение на ICN.BG CLOUD APP

cMailPro бизнес имейл

 • Обединено комуникационно решение
 • Криптиране на Данни
 • Уебмейл и имейл клиент
 • Споделяне на файловете
 • Календари и Контакти
 • Аудио-Видео, Чат
 • Мобилна синхронизация

Професионални услуги

 • Сървъри

  СЪРВЪРИ И КОЛОКАЦИЯ

  Независимо дали търсите да наемете сървър или колокирате такъв, ICN.Bg е надежден партньор с Tier 3 Дейта центрове в България и Германия.

  Услугата е подходяща за електронни магазини, уеб платформи, системи за управление на бизнеса (ERP, CRM, BI) и други мащабни онлайн проекти.

  93,88 лв. с ДДС

  Виж повече

 • Партньори

  Риселъри и Affiliate

  Стартирайте собствен бизнес с хостинг и домейн от ICN.Bg! Започнете да печелите като риселър на хостинг услуги под собствена марка с лесен панел за управление.

  Услугата е подходяща за уеб студиа, дигитални агенции, фрийленсъри и всички бизнеси, за които хостингът е неразделна част от тяхната дейност.

  от 26,40 лв. с ДДС

  Виж повече

 • SSL

  SSL сертификати

  Повишете доверието на потребителите си и броя онлайн продажби! Криптация и защита на данните, преминаващи през сайта ви.

  Услугата е подходяща за всяка бизнес страница. Силно препоръчителна за сайтове с онлайн плащания и електронни магазини.

  от 23,38 лв. с ДДС

  Виж повече

Защо да изберете ICN.Bg?

 1. СПЕЦИАЛИЗИРАН МОЩЕН ХАРДУЕР

  Ние разполагаме вашите сайтове на специализирани сървърни системи Cisco UCS, EMC, Supermicro, HP разположени в Tier 3 (N+1) дата центровете ни в България и Германия. Уникалната симбиоза между хардуер, софтуер и експертиза правят хостинг услугите ни без аналог и с най-високо качество.

 2. 24/7 Професионална Поддръжка от Friendly Geeks хостинг експерти

  Сертифицираните ни FriendlyGeeks експерти са винаги готови да ви помогнат за разрешаването на всеки един казус с вашия хостинг. Можете да ни намерите денонощно по e-mail, телефон или чрез Online Helpdesk, за да ви асистираме по най-ефективния и бърз начин.

 3. НАЙ-ДОБРОТО СЪОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО-ЦЕНА-ПАРАМЕТРИ

  Посредством иновативни решения имаме възможност да предложим атрактивни цени без да правим компромис с качеството. Добавяне на безплатни екстри и услуги със закупуването на всеки хостинг план. Цялата инфраструктура е изцяло собственост на ICN.Bg, което гарантира ниска себестойност, максимална гъвкавост и ефективност.

 4. ОТЛИЧНА ОБРАТНА ВРЪЗКА ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

  Време за разрешаване на конкретен казус -> 4.98/5

  Висок рейтинг за качеството на нашите хостинг услуги от-> 10/10

  Ниво на изчерпателност на получения отговор -> 4.93/5

  Обща удовлетвореност от използваната услуга -> 4.95/5

  Показана компетентност при разрешаване на казуса -> 4.95/5

 5. Високо ниво на защита и оптимизация

  Поставяме на първо място сигурността и подсигуряването на инфраструктурата, за да ви предоставим максимално качествени услуги. ICN.Bg използва висок клас специализирано оборудване даващо 99.99% защита срещу DDoS атаките и множество допълнителни модули и инструменти, които подобряват работата и защитават сайта ви.

 6. Високо ниво на експертиза за хостинг

  Като хостинг компания на 15 години имаме изградена експертиза в сферата на хостинг и регистрация на домейн имена. Това ни помага да внедряваме нови технологии и с високо ниво на професионализъм от нашите хостинг експерти.

Какво казват за нас?

Често задавани въпроси

Какво е уеб хостинг?
В ръководството ни ще намерите детайлна информация за всички типове хостинг услуги. От различните видове хостинг и характеристиките, които изграждат услугата, до информация която ще ви помогне да разберете какво точно купувате, когато заплащате за уеб хостинг услуги. Гарантираме, че разширеното ни ръководство ще отговори на въпросите ви за уеб хостинга  Какво е хостинг
Какво е уеб хостинг?
Абстрактно погледнато уеб хостингът наподобява съжителството в една жилищна сграда на множество наематели. Наемате апартамент, в който вие ще живеете и който ще бъде вашето лично пространство. При уеб хостинга вие ще имате свое собствено място на сървъра, което ще зависи от избрания хостинг план. Разберете повече за уеб хостинга
Какво е домейн име?
Какво е домейн име? Домейн името представлява адресът, на който можете да намерите сайта си в Интернет. За да заредят определена уеб страница, потребителите изписват домейн името в полето на браузъра и лесно откриват уебсайта ви в Мрежата. Разбери повече за домейн имената
Как да преместя сайта си към ICN.Bg?
За да мигрирате своя сайт от един хостинг акаунт в друг трябва да изпълните няколко много важни стъпки: 1. Мигриране на файловете; 2. Миграция на база данни, Export/Import; 3. Миграция на имейл акаунти, заедно с тяхното съдържание. Виж повече за миграцията
Какво е Cloud хостинг?
Най-голямото предимство на Cloud хостинга е това, че плащате само за ресурсите, които изразходвате. Пълният контрол над услугата ви позволява да променяте ресурсите в зависимост от потреблението. Cloud хостингът e напълно скалируема виртуализационна технология, даваща ви неограничени възможности. Разбери повече за Cloud хостинга
Как да поръчам хостинг и домейн от ICN.Bg?
Разберете как да направите заявка за нов хостинг и домейн с портала за поръчка. Подробно графично обяснение, за да направите поръчка за услуга от ICN.Bg без проблем и затруднения... Виж повече
Как да трансферирам домейна си към ICN.Bg?
В няколко лесни стъпки можете да трансферирате домейна си към ICN.Bg и да го управлявате удобно чрез клиентския си профил. Разчитайте на пълно съдействие от екипа на ICN.Bg при трансфера на вашето домейн име. Научи повече
Как да изберем SSL сертификат?
SSL сертификатът е гаранция за сигурност – той представлява дигитален сертификат, който удостоверява автентичността на уебсайта ви и криптира информацията чрез SSL технологията. Прочетете за основните видове сертификати и предлаганите от нас протоколи за криптация, с нивото на сигурност и гаранциите, които предоставят. Научи как да избереш SSL сертификат