Всеки бизнес заслужава да има уебсайт

Управлявай лесно своя сайт с хостинг, в който ще намериш всичко необходимо за най-доброто представяне на твоя онлайн бизнес. Ние сме на разположение 24/7, за да ви съдействаме.

Избери Хостинг Регистрирай домейн

Начало

Какво предлагаме

Икона на Уеб хостинг

Уеб хостинг

Най-търсен

Оптимизиран хостинг за бързина и сигурност за твоя сайт. Във всеки план те очакват и включени безплатни инструменти за лесно управление и поддръжка на сайта ти!

цени от:

6,60лв. на месец

Виж повече

Икона на WordPress хостинг

WordPress хостинг

Най-голяма отстъпка

WordPress хостинг е услуга, създадена специално за най-доброто представяне на WordPress сайтовете. Всеки план предлага сигурна хостинг среда и широк спектър от инструменти за лесно управление!

цени от:

7,68лв. на месец

Виж повече

Искаш да имаш сайт? ICN.Bg Sitebuilder ти дава възможност да изградиш сайт, без да се нуждаеш от технически познания. На разположение имаш Drag&Drop редактор и готови шаблони.

цени от:

3,95лв. на месец

Виж повече

cMailPro включва бизнес имейл, криптиран чат, управление на контакти и календари, съхранение и споделяне на файлове и синхронизация на всички устройства.

цени от:

9,95лв. на месец

Виж повече

Икона на VPS/Cloud

VPS/Cloud

Нова най-ниска цена

Големият бизнес има нужда от хостинг решения, които да отговарят на неговите променящи се нужди. Облачните хостинг услуги от ICN.Bg ще гарантират на проекта ти гъвкавост, бързина и мощност!

цени от:

14,40лв. на месец

Виж повече

SSL сертификатите за сигурност осигуряват защита на личните данни на посетителите на твоя сайт. Така те сърфират безопасно, а ти подобряваш имиджа и класирането на сайта си в търсачките.

цени от:

23,38лв. на година

Виж повече

Защо да изберете нас

 • ИНСТРУМЕНТИ ЗА БЪРЗ И СИГУРЕН САЙТ

  Поставяме на първо място сигурността на нашата инфраструктура, за да гарантираме максимално качествени услуги. Непрестанно разработваме нови инструменти, с които целим сайтовете на нашите клиенти да работя по-бързо и да бъдат на 100% подсигурени.

 • СЪПОРТ, НА КОЙТО МОЖЕШ ДА СЕ ДОВЕРИШ

  Ще се погрижим за разрешаването на всеки един казус. Нашите FriendlyGeeks са на разположение денонощно, за да ти съдействат. Няма странни въпроси. Довери ни се и ние ще ти асистираме по най-ефективния и бърз начин по e-mail, телефон или чрез Online Helpdesk.

 • ВИСОКО НИВО НА Хостинг експертиза

  Вече 16 години се грижим за отличното представяне на сайтовете на клиентите ни. Винаги внедряваме последните технологични нововъведения от хостинг индустрията, за да предложим най-доброто на всеки сайт и да подобряваме качеството и сигурността на предоставяните от нас услуги.

 • Най-добри параметри

  Всеки от плановете ни предоставя най-добрите ресурси, необходими за сайта ти, за да бъде той бърз и защитен. Включили сме безплатни екстри, с което гарантираме оптималната му работа. Затова, който и от плановете ни да избереш, можеш да си спокоен за отличното представяне на твоя уебсайт.

 • ЛЕСНО СЪЗДАВАНЕ НА САЙТОВЕ

  Заложените от нас инструменти ти позволяват да създадеш или управляваш сайта си дори без да имаш технически познания. С помощта на Sitebuilder можеш да изградиш сайт сам, а с инструмента WordPress Management управляваш WordPress сайта си с натискането на един бутон.

 • ОТЛИЧНА ОБРАТНА ВРЪЗКА

  Вашата оценка за нашата работа:
  Време за разрешаване на конкретен казус -> 4.98/5 Рейтинг за качеството на хостинг услугите-> 10/10 Ниво на изчерпателност на получен отговор -> 4.93/5 Удовлетвореност от използваната услуга -> 4.95/5 Компетентност при разрешаване на казуса -> 4.95/5

Какво казват за нас?

Често задавани въпроси

Какво е уеб хостинг?
Уеб хостингът наподобява съжителство в жилищна сграда с множество наематели. Всеки обитател наема апартамент, в който се наслаждава на сигурност и уют. По същия начин при уеб хостинга получаваш свое собствено неприкосновено място на сървъра, което зависи от избрания хостинг план. Разбери повече за уеб хостинга
Какво е домейн име?
Домейн името (yourwebsite.com) е онлайн адресът на твоя сайт. Когато потребителите искат да посетят сайта ти, те изписват домейн името в полето на браузъра и веднага го откриват в мрежата. Разбери повече за домейн имената
Какво е Cloud хостинг?
При облачния хостинг плащаш единствено за ресурсите, които използваш и които можеш да променяш според потреблението. Имаш пълен контрол над услугата и практически неограничени възможности за удовлетворяване на нуждите на твоя бизнес. Разбери повече за Cloud хостинга
Как да избера SSL сертификат?
SSL сертификатът е дигитален сертификат, който удостоверява автентичността на сайта ти и гарантира сигурността му с помощта на SSL технологията. Научи как да избереш SSL сертификат
Как да поръчам хостинг и домейн от ICN.Bg?
Разбери как да направиш заявка за нов хостинг и домейн с портала за поръчка. Подробно графично обяснение, за да направиш поръчка за услуга от ICN.Bg без проблем и затруднения. Виж повече
Как да преместя сайта си към ICN.Bg?
За да мигрираш своя сайт от един хостинг акаунт в друг, трябва да изпълниш няколко много важни стъпки: 1. Мигриране на файловете; 2. Миграция на база данни, Export/Import; 3. Миграция на имейл акаунти, заедно с тяхното съдържание. Виж повече за миграцията
Как да трансферирам домейна си към ICN.Bg?
В няколко лесни стъпки можеш да трансферираш домейна си към ICN.Bg и да го управляваш удобно чрез клиентския си профил. Разчитай на пълно съдействие от екипа на ICN.Bg при трансфера на твоето домейн име. Научи повече